28 augusti

Jag gick upp vid typ kvart i sju eller något. Drog på mig en BH och gick upp för trapporna i pyjamasen och där satt kidsen i soffan framför barnprogram. Det är skönt när de redan är vakna. Tiden från det att jag väcker dem till det att vi kommer ner för trapporna till köket för frukost kan vara lååång. Jag fixade deras frukost, de åt, klädde på sig (det här med att tvillingarna delar garderob och sen säger "this is not mine" när jag kommer ner med kläder drives me crazy, haha) och sen kickade de ut med mamman deras till skolan. Jag satte då igång med att laga pasta med köttfärssås. Eftersom att vi skulle till gymnastiken efteråt och skulle komma hem sent så behövdes det vara färdigt när vi kom hem. Jag hackade grönsaker och la i kastrullen, kryddade och ställde på spisen, färdigt att bara sätta på för värdmamma innan vi skulle komma hem.

Oh yeah, halvfabrikat med halvfabrikat!
 
Sen tänkte jag åka och försöka hitta till gymnastiksalen by myself innan jag skulle köra ungarna dit för att vara säker på att jag hittade, men värdmamma bestämde sig för att hänga med mig och visa mig vägen. Och tur var väl det, för fyfan vilket helvete det är att köra här. Det är delvis jobbigt för att trafiken och alla idioter här är jobbiga, men det är också jobbigt när man inte kan vägarna till platser och inte vet vart man skall svänga eller någonting. När vi åkt en gång dit och tillbaka gjorde vi samma resa en gång till för att jag verkligen skulle fatta vart det låg. Jag fattade ingenting av alla korsningar och linjer och filer och kände mig som världens mest värdelösa.
 
När vi kom hem gick jag raka vägen ner på mitt rum och bara kastade mig på sängen. Jag tog mig en powernap tills det var dags att vakna och hämta kidsen. Jag var inte på bra humör alls under hela dagen och orkade inte ens duscha innan jag gav mig iväg. Jag hämade upp kidsen, körde till gymnastics, gick in och pratade i receptionen eftersom ungarna fick nya coacher idag och såg till att de kom till sina lektioner.
 
Huge sal med massa ungar. Vissa grupper är verkligen på en hög nivå och vissa ungar ligger inne med sjukt muskulösa armar och ryggar.
 
Tvillingarnas lektion slutade en kvart innan deras systers gjorde och vi satte oss ner för att äta lite crackers. Jag ville att de skulle tvätta sina händer först eftersom de tagit på så mycket smutsiga redskap i gymnastiksalen (är skitorolig att någon unge ätit nötter och sen tagit på ett redskap och sen kommer mina ungar och får det på händerna och stoppar i munnen) och den ena tvillingen gjorde upror och ville inte tvätta sig. När deras syster var färdig tog det oss lång tid innan vi kom till bilen. De ville inte sätta på sig skor, de ville inte gå bort från vattenkranen, de ville ingenting. Jag försöker att bara tala lugnt med dem, och till slut fick jag med dem ut till bilen. Där fortsatte whinandet då den ena inte ville att den andra skulle gå in genom samma bildörr och helvetet bröt löst. Som tur är håller det inte i sig forever, och till slut kunde även jag knäppa på mig bältet och lämna stället.
 
När vi kom hem käkade vi middag och sedan byggde lego. Då hade vi en mysig stund och värddotter sa "Isabelle... I love you". Sen började värdmamma och jag att packa inför helgen då vi skall vara borta men hann inte packa klart förrän den ena ungen flippade och alla blev arga och trötta och gapade och grinade. Jag lämnade den ungen till hans mamma och tog hand om de som var lugna, sen gick jag ner på mitt rum. Det är såna här kvällar jag har fruktat.
Kommentera inlägget här: