30 oktober

Två intensiva dagar. Inte för att det hänt mer än vad det brukar, men jag har gått och lagt mig senare och barnen har varit jobbigare, haha. Igår var jag i skolan på kvällen and I really enjoy it. Fick min första läxa, didn't enjoy it. Men det kommer nog inte att höra till vanligheterna. Hoppas jag. Jag tränade och körde ensam den workouten som jag fått av Charles för igår, och efter det körde jag torsdagens workout också pga kände mig inte färdig. Och sen tog jag mig en löprunda på bandet efter det. Jag tittade lite på Jerry Springer på TV:n på löpbandet och den showen har ju totalballat ur, hasn't it? Det har ju alltid varit galet, men nu känns det ju löjligt?
 
Idag träffade jag Charles och tränade med honom och fullkomligt DOG. Jag skrev på lite papper efteråt (köpte ju ännu fler sessions med honom för mina resepengar, haha) och skakade fortfarande när jag skrev på. Mina stackars ben också. Det sista settet körde vi fyra rundor av tre exercises och på den sista rundan sa han "du kan byta ut the walking lunges (benövning) till push ups för nu börjar dina ben att dö" och jag flippade. "NO! I'M NOT A WHINER!". "Are you sure? You won't be able to walk tomorrow". Fullkomligt sure. Och jag gjorde det, så nu förbereder jag mig för att inte kunna gå imorgon. Jag kunde knappt resa mig från golvet efteråt. Han körde all in på ben idag. Och bredvid oss tränade en man tillsammans med sin tränare och de tränade mellan 11 och 12 också och det såg ganska roligt ut när vi båda fick en sån där lång blå grej som vi kan massera våra muskler med i slutet och båda låg och typ "uuuuuhhh oooouuuucch buhuhuhu", helt döda. Och våra tränare stod bredvid och skrattade åt oss. Jag brukar ju vanligtvis göra en timma på egen hand efteråt men jag var DONE efter det. Så jag tog min proteinshake och gick ut. Utanför stod en man som jobbar för gymmet och står och försöker ragga folk att bli medlemmar (skitskumt, hade friskis och svettis gjort så hade ju folk undrat vad som var fel?), och han började prata med mig.
 
- Är du gift?
- Nej, det är jag inte.
- Men du har en pojkvän, eller hur?
- Nej, det har jag inte.
- Varför har du inte det?
- Prince Charming har inte dykt upp ännu.
- Han kanske har det, bara att du inte har insett det. Kan jag ta ditt nummer?
- Va?
- Kan jag ta ditt nummer så att jag kan ringa dig?
- Nej, jag klarar mig.
- Hopp. Jag tänkte att du kunde berätta om Sverige eller något.
 
Alltså, buddy... you are old enough to be my dad? Tagga ner.

Sen kom jag hem och började göra min lunch och precis när jag var klar så kommer värdmamma ner och säger att jag måste åka till Addies skola och hämta henne. De slutade två timmar tidigare idag och jag var beredd att möta henne vid busshållplatsen två timmar tidigare än vanligt, men hon hade inte kommit på bussen så jag fick åka och hämta henne. Jag åkte dit, hittade henne inte så klart så sprang runt och letade och frågade och till slut hittade jag henne inne på the main office. Vi åkte hem och åt min utsökta lunch som fått vänta och sedan duschade jag medan hon väntade på mitt rum tillsammans med värdmamma som kom ner för att fråga om hennes dag och sedan åkte vi för att hämta upp tvillingarna och vidare till gymnastiken. Alla tre hann freaka ut flera gånger innan jag fick lämnat dem till deras lektioner och jag var fullkomligt slut när jag satte mig på läktaren. Jag fick lite tid att prata med Kathi (den tyska au pairen för ett syskonpar som är kompisar till mina ungar) och ta det lite lugnt och sedan gav vi oss av mot Taco Bell och vidare hem.

Tre bilder som kommer att ge pappa och Emma CHOCKEN;


Havregrynsgröt till frukost.


Grönsaker inklusive SPENAT som jag numera tycker om!

Mer spenat till middag <3 ;)
 
Det trodde ni inte va? SÅ GOTT. Fast gröten går att diskutera. Den går ner om jag dränker den i kanel. "Du kommer bli så tjock i USA".