29 augusti - Sydney

Mandy och jag hade under the city walk bestämt att vi skulle åka till djurparken dagen efter. Jag vaknade på morgonen och var fortfarande inte nykter, SÅ KLART, som alltid och efter det kom en sjyhelvetes bakfylla så hela dagen blev en struggle, men jag håller mitt ord och iväg till djurparken bar det.


Mandy
Mandy var helt lyrisk över att få träffa en koala att vi betalade kolosala pengar för att få komma in i dens bur och hälsa på den. I New South Wales är det olagligt att hålla i koalorna dock eftersom de inte har tillräckligt med koalor för alla som vill hålla, men vi fick komma in och komma nära.


De stinker.
Vi kikade runt och mitt i allting springer den här meterlånga ödlan ut ur buskarna, INTE I EN BUR. Nu efter tre veckor känns det inte så konstigt längre, men då, efter två dagar freakade jag ur. Vad i hela...? Lös? SÅ STOR?


Efter djurparken gick vi några minuter in i skogen och ner för klipporna för att komma till en liten, liten vacker strand där vi var helt själva.

 
 

- Is this really the right ferry?
- For sure!, sa Mandy och så hoppade vi på färjan åt fel håll på vägen tillbaka. :) Jag kände på mig att färjan vi hoppade på gick åt fel håll, men Mandy var helt säker så jag litade på henne. Så vi fick åkt hela loopen som färjan gör och se alla stopp och små hamnar.


Gött för de som får bo här.En heldag i djurparken. Jag gillar egentligen inte djurparker. Alls. Några. Djur skall inte behöva bo så. Jag vet att vissa är räddade, men jag gillar ändå inte djurparker. Afrikanska giraffer skall inte behöva stå och titta ut över Sydney Opera House. De hade en jättefin sälshow där sälarna gjorde fantastiska konster, men sälar skall inte göra konster.
Kommentera inlägget här: