21-23 mars - Melbourne

Toves mamma Titti och hennes väninna Carina är på besök här i Melbourne enda från Sverige så idag åkte jag med dem och Tove upp i Eureka Tower, den högsta byggnaden i Melbourne.


Australiens vackraste stad. <3


Den här goingen har tvingats göra det ingen utav oss ville skulle hända. Han har behövt åka hem till Sverige. Patte var bara här på ett turistvisum för att spela baseboll och ha det gött och har varit i Australien i tre månader nu vilket är så länge man får vara här på ett turistvisum. Det var ett sorgligt hejdå och en del av familjen som lämnade oss. Vi ses igen, Pattelito. <3

Flera kvällar i rad blev det lite av en standard att det skulle bli myskväll på stans finaste balkong som råkar vara just vår balkong. Då drar vi ut bäddsoffemadrassen och ett par sängmadrasser, alla våra täcken och kuddar och tänder ljus längst med hema balkongen och tänder ljusslingan. Kvällar kan absolut inte spenderas på något bättre sätt än att få sitta där ute med världens bästa crew och gosa under täckena, lyssna på musik och prata om hur livet och världen funderar. Sen om Noel lagar mat och serverar oss på balkongen också så toppar det verkligen alla andra ställen och tillfällen man kan spendera en kväll på. Än så länge är det bara Minna och Noel som har sovit hela natten där ute, men vi andra väntar på vår tur. Kvällar som såna här vill man aldrig att det här skall ta slut. Världens bästa lägenhet, väldigt bästa balkong, väldens bästa familj.
Kommentera inlägget här: