29 november

Fredagen efter Thanksgiving kallas Black Friday. De flesta är lediga och hela grejen med dagen är rean i alla affärer. Affärerna är öppna hela sjuka timmar (ett köpcentrum här var öppet från midnatt till 22.00 - 22 timmar, haha) och rean är insane. Det är en galen shoppingdag och folk sover/köar/tältar utanför affärerna och sånt. Själv pallar jag inte ens en vanlig lördag här så jag hade aldrig åkt downtown idag, haha. Jag jobbade hela dagen och värdmamma var ledig så vi hängde hela dagen tillsammans med kidsen. Det var massor med städning att göra efter gårdagens festligheter och jag satte igång vid åtta på morgonen med disken som var all over the place i köket. Det gick ganska snabbt och smärtfritt dock och sedan tog jag mig ann lekrummet där tio ungar hängt igår. Det var en match, men även den vann jag. Jag var rädd att värdmamma skulle känna sig hurtig och så och vilja gå ut och göra något, men hon vad lika lazy som jag så vi gick inte utanför dörren, haha. Hon frågade ifall vi skulle hitta på någonting, men ingen var sugen på att göra någonting annat än kolla på barnprogram i underkläderna så vi spenderade dagen på det viset istället. Gött som fasen. Det var min första dag utan någonting speciellt på schemat på evigheter. Riktigt skönt att bara göra ingenting. Det händer mig sällan här. Så vi hängde hemma och såg på TV och lekte om vartannat, käkade lite, gosade lite, gjorde ingenting, haha. Det var en konstant process under hela dagen att plocka undan efter gårdagen och det är fortfarande inte helt klart, men man orkar ju inte städa en hel dag.

Värdpappa jobbade dock eftersom att det är en sådan sjuk shoppingdag och han jobbar på Amazon. Buzy day där idag men när han kom hem så tog jag träningsväskan med mig och drog ner till ni-vet-vad. Jag hade en del att ta tag i idag efter gårdagen och kände mig väldigt tillfredsställd när jag åkte därifrån faktiskt. Hade kört galna intervaller och avslutat med en lång löprunda. När jag kommer hem från gymmet kan jag inte lägga mina träningskläder i min tvätthög pga alldeles för pisseblöta för att ligga i en hög, haha. Måste hänga upp dem när jag kommer hem så att de kan torka. SvettarN. Skönt att få springa av sig lite (mina nya (som inte är jättenya längre) löparskor <3).

Den där ångesten man hade på Friskis och Svettis när de bara hade tre av alla cardiomaskiner och det kunde bli kö bakom en eller man själv fick stå i kö slipper jag här. Bilden visar typ en tredjedel av cardiomaskinerna också.

Jag gick till bussen och insåg att jag tog sista bussen hem. Det är FREDAG och man bor i en amerikansk storstad och sista bussen hem går klockan åtta? Come on?! Lilla Partille har mycket bättre kollektivtrafik. Låter dyrt, det där men att man kommer behöva ta taxi hem efter krogen nästa år... Klaga inte på Västtrafik.

Friday night.
tessi:

Har personen på crosstrainern HJÄLM på huvudet?

Svar: Hahaha nej det tror jag inte. Hood tror jag.
Isabelle Hagberg

Kommentera inlägget här: