26 april

Riktigt 100% officiellt idag. This is going to happen.
 
Nu börjar förberedelserna (ny kategori) och det är nog en hel del. Jag fick ett mejl av Au Pair Care: "Since you will be very busy preparing for your year in the United States, we've created a list for you to use to ensure that you complete all required tasks and are ready to depart and join your host family as scheduled". Mycket att stå i, ändå taggad! Mycket som skall fixas nu med visum och körkort och det där projektet och allt vad det är.
 

25 april

Jag är så himla glad att allt blev som det blev. Jag var så gaaaalet nära på att matcha med familj #1, men nu är jag så jätteglad att det blev så här. Jag kommer bo på ett ställe med mycket sämre väder och jag kommer att jobba varje lördag (förutom en lördag i månad eftersom att man alltid får en weekend off i månaden), men ändå känns det så himla bra. Jag är så nöjd och glad att denna familjen hörde utav sig till mig. Mina värdföräldrar verkar så mysiga.
 
Jag får fortfarande blixtar i huvudet och bah "herregud, vad gör jag?" och blir jättenervös och känner bara att jag borde stanna i Sverige, utbilda mig till någonting och ha kontroll på allt. Men så fort jag tänkt klart den tanken så kommer jag på att det är precis vad jag inte vill göra just nu. Ibland känns det som att jag inte vågar detta, men så tänker jag att vågar man inte så får man ju inte heller se och uppleva någonting. Jag vet att ju närmare jag kommer avresedatum, ju mer kommer jag känna att jag inte vågar detta. Men så tänker jag på alla inrikes weekendresor jag förhoppningsvis kommer göra med nya vänner och då släpper det.
 
Det är först nu, typ fyra månader efter jag ansökte, som jag för första gången känner att detta kommer att hända på riktigt. Nu kan jag kanske ta steget och berätta att jag drar för någon av mina vänner, haha. Det är fortfarande ingen som vet, för jag har själv känt att jag inte har vetat att det kommer att hända.

25 april - Matchad

Matchad på riktigt nu. Den 15 juli kommer jag att lämna Sverige för tre-fyra dagar i New York och sen ett år i Seattle. Jag kommer att ta hand om en flicka på 6 år och ett par tvillingpojkar på 3 år.
 
Det är dags att sätta sig med det där projektet man skall ha med sig på flera hundra sidor.
 
81 dagar kvar.
 
Seattle
Kategori: Au Pair - Matchningsprocessen Taggar: bekräftat, familj, family, host, hostfamily, match, matchningsprocess, matchningsprocessen, värdfamilj;