30 mars


Nio månader utan min mamma. Nio månader avklarade, bara 800 kvar.
Mamma, jag skall fortsätta att göra dig stolt.

28 mars

Vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag tänker på att det är fredag igen redan. Jag drar en liten veckosammanfattning istället:

I onsdags hade Addie an early dismissal och slutade skolan två timmar tidigare. Hon kom alltså till busshållplatsen två timmar tidigt och där satt jag och väntade i bilen efter en sjuk leg day på gymmet. I bagageluckan hade jag hennes cykel och vi drog raka vägen till parken och cyklade runt. I parken cyklade ett annat litet barn som blev helt frälst i Addie och ville inte lämna hennes sida efter det. Addie uppförde sig så gott hon kunde och försökte vara snäll men man märkte så tydligt hur irriterad hon blev till slut, haha. Vi träffade också på några vänner sedan tidigare till ungarna och lekte lite med dem och Addie hittade en annan kompis som tar samma buss och lekte lite med honom. Härligt att få spendera lite tid ensam med Addie. Hon är så himla härlig när hon vill.

 
Efter en stund i parken fick vi packa in cykeln igen och Addie bytte om till gymnastikkläderna i baksätet och sedan hämtade vi upp våra tvillingar i skolan och drog vidare till gymnastiken. Ungarna hade sina lektioner medan jag halvsov och efteråt styrde vi kosan mot Taco Bell. Grabben på andra sidan säger bara "how are you?", jag säger "i'm good" och han säger "let me guess, you want some *hela vår order*". Så himla pinsamt, hahaha. Men han är så härlig alltså. Han är den bästa snabbmatspersonal jag någonsin träffat. Han är ALLTID lika käck och glad och hur rolig som helst. Jag skrattar alltid jättemycket när vi kommer dit och han står i kassan. När vi rullar fram till fönstret brukar jag öppna ungarnas fönster så att de kan berätta för honom hur silly han är, haha. Och i veckan kunde han nästan hela vår order utantill. Och då specialbeställer jag ändå mat till våra barn. Som svensk skäms man ju, men han som amerikanare bryr la sig inte. Han började också berätta om vad han lärt sig om Sverige i skolan, och om kriget mellan Norge och Sverige, haha. Jag behövde ju inte påminna honom om att jag var från Sverige eller något. Det minns han ju. Så gott som min bästis här nu.

Värdmamma och -pappa var på möte ikväll så ungarna och jag var ensamma från det att vi kom hem. De fick käkat och jag fick tvättat och sedan blev det barnprogram innan vi gick upp och fixade oss för natten. Jag satte min timer på 2 tandborsningsminuter och sedan läste Addie en saga för oss. Så GÖTT att hon kan läsa så bra och kan läsa kvällssagorna, haha. Efter massor utav mys och gos i fåtöljen kom alla ungar i bädd och värdmamma tog över sittningen när de kom hem.Igår kom jag upp för trapporna på morgonen och fick höra att stackars Addie låg med feber. Sista minuten-flexibilitet står överst på listan på mitt jobb eftersom att hela mitt schema ändrades för idag nu då när Addie och jag skulle vara hemma hela dagen. Jag fick iallafall sett till att tvillingarna blev mätta och påklädda och värdmamma tog de två till skolan. Addie kikade på barnprogram på morgonen, käkade frukost och vi sprang kring fötterna på vår städerska som kom. När jag tyckte att det var nog med TV-tittande så fick jag med henne till lekrummet och tänkte att vi skulle vara lite kreativa och bygga med magna tiles. Addie började med en gång bygga på sin bunny car som hon matade med grönsaker och själv fick jag googla på "magna tiles building ideas" för att kunna sätta ihop ett hjärta. Snacka om att ha en kreativitet som är stendöd. Jag har så dålig fantasi medan ungarna klagar på att vi har för få bitar till alla deras idéer. Åh, ta vara på det, barn!Addies feber gick upp och ner och till slut somnade hon på soffan. Hon vaknade dock lagom till att vi skulle hoppa in i bilen och hämta upp tvillingarna. Vi drog hem direkt och jag serverade middag innan värdpappa tog över efter 12 långa arbetstimmar för mig.

Denna långa torsdag råkade visst också vara min 21:a födelsedag. Först kom ingen ihåg det men under dagen kom värdmamma på det och påminde Addie som ritade mig världens finaste födelsedagskort:


Mer betydelsefullt kort har jag nog aldrig fått.

När värdpappa kom hem visade Addie honom kortet varpå han frågar "är det hennes födelsedag?", haha. Nah, något firande blev det ju verkligen inte men på söndag skall vi käka brunch uppe i Space Needle för att fira. Det märks att man fyllde 21 och inte 12 när man verkligen inte bryr sig om sin födelsedag det minsta.Igårkväll kom Addies feber tillbaka så pass att vi bestämde en fredag hemma idag. Jag kom upp på morgonen och såg till att tvillingarna kom iväg dock och sedan spenderade jag dagen hemma med Addie. Vi såg på barnprogram på morgonen men jag lyckades till slut stänga av för att hitta på någonting annat. Då letade jag upp den pysselbok med Emil i Lönneberga som jag köpte i Sverige och gav till Addie när jag kom hit och vi satt och pysslade i den på hennes golv. Jag drog fram en vanlig målarbok och färglade rosor och fjärliar till jag storknade och sedan somnade vi båda på golvet, haha. Så trötta. Så gött med en nap. Addie sov en bra stund men jag vaknade till igen efter en halvtimma eller så och käkade lunch. När Addie vaknade var hennes feber skyhög och jag lämnade henne hemma med värdmamma medan jag hämtade upp tvillingarna. De käkade lite morötter i bilen och sedan åkte vi hem för att öva pianoläxan innan pianoläraren skulle anlända. De fick spelat igenom en gång var och sedan serverade jag dem mac n' cheese (no pizza whaaaa). Addie behövde inte spela någe piano så tvillingarna fick extra tid men eftersom att jag jobbat hela dagen så slutade jag också tidigare än vanligt. Jag pallrade mig då ner på mitt rum och käkade middag samt drack te och sedan tog jag en välbehövd dusch. Lotta och Malin kom i bilen inte långt därefter och hämtade upp mig och vi hämade upp Sanna efter det och drog vidare ut på Mercer Island. Där dödade vi lite tid inne i en mataffär och sedan dök Torun, Tessa och Elenor upp en liten stund innan klockan slog nio. Vi väntade ju på att klockan skulle bli just det och de skulle dra igång five dollar friday på Menchie's. ;D Ta hur mycket frozen yogurt du vill för 5 dollar! Jag har varit i USA i snart åtta månader men tog min froyooskuld ikväll. Det är helt galet och så att jag knappt kan förstå det själv. Det är därför jag har börjat slappna av lite med min diet. Jag kommer ångra mig väl hemma i Sverige igen att jag inte tog vara på såna här saker. Så ikväll hände det. Froyo för första gången (alltså det är verkligen okej att undra vad som är fel på mig...). Helt klart godkänt betyg och en så himla rolig idé med att ta vilka smaker man vill på både yogurten och toppingen. Dessvärre tyckte jag att det var tråkiga och ibland till och med inte alls goda smaker. Och få. Jag trodde att de skulle ha fler. Jag har iofs sett fler smaker på andra ställen, så det finns la. Just nu hade de inte så himla roliga smaker. :( Jag drog till med Peanut Butter och Cookie Dough. Och en massa god topping på det. Jag har inte käkat peanut butter i mitt liv heller, haha. Är så himla efter.
 

26 mars

Ibland får ungarna till det:

Jag:
Du har ett förnamn, ett mellannamn och ett efternamn. Jag har faktiskt två mellannamn. 
Addie: Vad många namn du har! Du har ju två efternamn också!
- Nej, jag har bara ett efternamn.
- Men du har ju både ditt svenska efternamn och vårt efternamn. Du fick ju vårt efternamn när du kom hit och blev min syster. 

Adrian: Me and Anderson are gonna get married so we are practicing our wedding kiss. Kids can't get married so we are gonna do it when we are grown ups. We are gonna do it at that place where you can have your shoes on and need to be quite.

Ibland så. ❤