18 oktober - Chicago

Framme i Chicago, woop! Resan gick så oförskämt smärtfritt verkligen. Jag känner mig nästan bortskämd. Morgonen i morse gick helt galant och ungarna samarbetade bättre än någonsin. Jag gick upp klockan fem (haha) för att duscha och blåsa + platta håret samt sminka mig osv, men jag sket i håret och lät det förbli lockigt idag. Det gjorde att jag fick lite extra tid på morgonen så jag behövde inte stressa. Jag skrev ut söndagens flygbiljetter, packa klart det sista och ställde allt innanför ytterdörren innan jag väckte ungarna. De var på ovanligt bra humör och kom ner för trapporna utan att jag behövde säga till dem 25 gånger. De klädde på sig och åt frukost och det blev för ovanlighetens skull inte ens lite whining när jag stängde av TV:n. Jag tog tvillingarna till skolan och Addie hänge med utan protester. Jag slängde sedan i mig mina ägg som jag kokat igår och sen följde jag Addie till skolbussen. Jag kom tillbaka hem och hann kissa lite snabbt innan min taxi stod utanför dörren. Väl på flygplatsen tog det typ en kvart eller något från det att jag gick ur taxin till det att jag stod utanför min gate redo att dra, haha. Resa utan väskor är det bästa jag har gjort! 
 


Jag har bara med mig handbagage och det går såååå mycket snabbare och smidigare! Jag tycker det annars är ganska jobbigt att resa, men det är ju egentligen bara väskorna som är jobbiga. Utan väskor går det ju hur smidigt som helst. Jag hade checkat in mig på mitt plan redan igår och skrivit ut mitt boarding pass så det var mer eller mindre bara att gå in. Då var jag ju så klart tidig så jag hann köpa mig Sagan om ringen - första boken som jag glömde i Sverige. Sen gick jag ombord och fick en härlig fönsterplats. Vi lyfte och gav oss iväg mot Phoenix. Det var suuuperfint i Phoenix med palmer, grymt väder och röda berg runt flygplatsen och jag önskar att vi kunde stannat där en dag, haha. Men icket så jag fann mitt plan mot Chicago efter att jag köpt mig världens dyraste lunch på flygplatsen och så hoppade jag på planet, ingen väntetid alls egentligen. Vi lyfte och hade en ganska skakig resa med mycket seat belts on, men även den resan gick galant. När vi kom till Chicago var det nattsvart ute och det var en amazing syn att se Chicago från ovan i mörkret. Det är galet vad mycket lampor som pågår här. Bilder får ni från kameran i nästa vecka!
 
Nu är jag här och känner mig nöjd, glad, lycklig, excited. Jag känner mig vuxen som gör sånt här helt ensam och ingen har hjälpt mig med någonting. När pappa inte längre är i rummet bredvid märker man hur mycket man klarar på egen hand om man bara vill. I ett land där de inte ens pratar mitt språk. Nu är det bara två timmar kvar tills KB landar här i Chicago och jag kan kasta mig i famnen på henne och tills dess skall jag äta NÖTTER <3 Jag har ju nötallergiska värdbarn så vi kan inte ha nötter i huset och jag väljer också att inte äta det alls när jag skall träffa dem samma dag för de är så allergiska att de kan få en reaktion bara jag har ätit det så nu när jag inte skall träffa dem på ett tag så passar jag på! Jag känner mig ärligt talat bortskämd och typ väntar på att något skall gå fel, haha. Nä, vi skall ha en grym helg här i Chicago! 
 
Kommentera inlägget här: