4-8 mars - Melbourne
Lite mysiga saker som hänt:

Minna jobbar på en jättefin restaurang som heter The Craft and Co dit vi alltid velat gå för att äta allihopa. Det tog oss några månader att få tummer ur, men till slut fick vi det gjort. Här har vi familjen på middag! Vid den här tiden bodde Patte fortfarande hos oss men hade dessvärre andra planer denna kväll, så en liten del av denna tidens familj fattades, but still. Så himla mysig kväll med fantastisk mat.

Minna jobbar på en jättefin restaurang som heter The Craft and Co dit vi alltid velat gå för att äta allihopa. Det tog oss några månader att få tummer ur, men till slut fick vi det gjort. Här har vi familjen på middag! Vid den här tiden bodde Patte fortfarande hos oss men hade dessvärre andra planer denna kväll, så en liten del av denna tidens familj fattades, but still. Så himla mysig kväll med fantastisk mat.




Den här vackra fjällan och jag har varit på ostprovning. Japp, vi packade ner några vuxenpoäng och stack dit. Det var sedan jag kom hit som jag fick upp ögonen för ost och kex och hur hela den grejen funkar. Alla de små tillbehören man kan ha till och att det inte bara finns hushållsost här i världen. Jag är fortfarande på den barnsliga sidan som föredrar de milda ostarna och skulle inte käka blåmögelost ens under tvång, men detta lille event var väldigt spännande. Två damer från en ostgård i Kalifornien kom och lärde oss en massor och vi fick prova olika ostar med olika bröd och tillbehör. Ja, vi har ju ätit en och annan ost och druckit ett och annat glas vin hemma i lägenheten.



När graderna går upp mot 40, då sprutar restaurangerna vatten på uteserverigen för att hålla sina gäster vid liv.